Aktualno


V okviru letošnjega Mednarodnega obrtnega sejma 2018 v Celju vas v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo vabimo 11. septembra 2018 od 13:00 do 15:00 ure na seminar »Pomen standardov za podjetja« ...

Spoštovani, obveščamo vas, da bo torek, 21. 8. 2018, med 18. in 21. uro zaradi nadgradnje omrežja in nujnih vzdrževalnih del lahko prihajalo do prekinitev v dostopanju do naših IT storitev. Hvala za razumevanje!

Na podlagi spodaj navedenih objavljenih zadnjih Seznamov harmoniziranih standardov, katerih uporaba ustvari domnevo o skladnosti proizvoda z zahtevami določenih direktiv novega pristopa, je naveden datum začetka uporabe določenih harmoniziranih standardov (navedenih v spodnjih tabelah).

V Slovenskem inštitutu za standardizacijo nam veliko pomeni možnost elektronskega obveščanja o naših storitvah ter o dogodkih in novostih v SIST. Zato vas vljudno prosimo, da preko povezave SIST NOVOSTI privolite v prejemanje naših brezplačnih e-sporočil skladno s politiko zasebnosti na spletu SIST.

Objava novih slovenskih nacionalnih standardov – julij-avgust 2018.

Na svetovni dan telekomunikacij in informacijske družbe (WTISD) 17. maja 2018 je Mednarodna zveza za telekomunikacije (ITU) pripravila konferenco, s katero je spodbudila ...