Zdravstvo: Brezplačni dostop do standardov

Spoštovani!
 

Obveščamo vas, da zaradi izrednih razmer v povezavi s COVID-19 in zaščitno opremo, zainteresiranim omogočamo začasen brezplačen dostop do določenih standardov s področja osebne varovalne opreme.

Standardi nas spremljajo na vsakem koraku, na delovnem mestu, na poti, doma in v prostem času. Urejajo in usklajujejo vse okoli nas in skrbijo, da je naše življenje varno in zdravo, izdelki pa zanesljivi in kakovostni.

V teh izrednih razmerah v povezavi s COVID-19 in težavah pri dobavah zaščitne opreme je še kako pomembna varnost, zanesljivost in kakovost izdelkov.

Ni dovolj, da je oprema zgolj na voljo, ustrezati mora zahtevam in kar najbolje služiti svojemu namenu, zato Slovenski inštitut za standardizacijo, z dovoljenjem evropskih organizacij za standardizacijo CEN in CENELEC, z veseljem sodeluje s svojimi možnostmi in se pridružuje vsem, ki v tem času delujete solidarno in v dobro skupnosti.

Obveščamo vas, da je zaradi izrednih razmer v naši spletni trgovini: http://ecommerce.sist.si omogočen začasen brezplačen dostop do določenih standardov s področja osebne varovalne opreme v elektronskih enouporabniških različicah.
 

Zaradi povpraševanja po dodatnih dostopih do vsebine standardov vas obveščamo, da smo brezplačen dostop do elektronskih različic standardov omogočili za tiste standarde, za katere smo prejeli posebno dovoljenje evropskih organizacij za standardizacijo CEN in CENELEC. Brezplačen dostop torej velja samo za standarde na seznamu v času trajanja epidemije. Za ostale standarde ta možnost ne velja. 

 

Za brezplačen dostop se je potrebno registrirati in izvesti “naročilo” tako, da izberete posamezen standard iz seznama. Na koncu postopka kot možnost plačila izberite “Plačilo s kreditno kartico”.

Sistem od vas NE bo zahteval vnosa številke kreditne kartice, ampak bo postopek samodejno zaključen, izbrani standardi pa v vašem uporabniškem računu na voljo takoj.

Celoten dokument s seznamom standardov si lahko v .pdf obliki snamete na povezavi tukaj – “Standardi zaščita Covid19" (.pdf 240kb).

Kontaktirate nas lahko tudi preko e-pošte prodaja@sist.si ali telefonske številke 01 478 30 61.