Iz dela SIST


Z veseljem sporočamo, da smo uspešno izvedli spletni seminar s področja osebne varovalne opreme z naslovom "SKLADNA OSEBNA VAROVALNA OPREMA NA TRGU IN NA DELOVNEM MESTU". Zaradi aktualnosti teme vas vabimo, da se nam pridružite na naslednjem terminu 22. 9. 2020 ...

Tokratna izdaja revije vsebuje intervjuje in članke na temo boja proti pandemiji. Nekateri člani ETSI po svetu od velikih podjetij, malih in srednjih podjetij ter predstavniki vlade so delili izkušnje in izive s katerimi se se spoprijeli, da bi premagali to kritično obdobje.

Obveščamo vas, da s 1. julijem 2020 objavljamo tehnično specifikacijo SIST-TS 1200:2020, Specifikacija za osebne polobrazne maske. Za dostop do specifikacije izpolnite ...

V CEN in CENELEC so 10. junija 2020 obeležili 60. obletnico sodelovanja dveh evropskih standardizacijskih hiš.

Slovenija sodi v vrh držav, ki se uspešno spopadajo s pandemijo virusa SARS-CoV-2. Zasluge za to gredo vsakemu, ki je kakorkoli in po svojih najboljših močeh prispeval k obvladovanju teh posebnih razmer.

Vabljeni k branju nove izdaje ETSI revije Enjoy! Tokratna rdeča nit, ki se prepleta skozi celotno revijo, je pomen evropske standardizacije za digitalno dobo.