Slovenski inštitut za standardizacijo

 

NOVA STORITEV SIST - možnost vpogleda v vsebino standardov na podlagi mednarodnih oznak za standarde (ICS)

Spoštovani,

z veseljem sporočamo, da smo za obeležitev letošnjega dneva standardizacije za vas pripravili povsem novo storitev!

V želji, da bi se čim bolj približali potrebam naših cenjenih strank, je pri SIST na voljo možnost vpogleda v vsebino standardov na podlagi mednarodnih oznak za standarde (ICS) po zelo ugodni ceni.

Z novo storitvijo boste lahko glede na področje vašega zanimanja izbrali eno ali več skupin ICS in si tako zagotovili možnost branja standardov SIST iz teh skupin, kjerkoli se nahajate: v pisarni, na terenu ali doma. Verjamemo, da bo pot do informacij, ki jih potrebujete pri svojem delu, z uporabo naše nove storitve mnogo lažja, hitrejša in učinkovitejša.

Storitev je mogoča na podlagi plačila mesečne naročnine in je do konca leta 2020 na voljo po posebni promocijski ceni. Cena storitve je odvisna od števila področij vašega zanimanja in števila uporabnikov, zato vas vabimo, da si za boljšo predstavo ogledate cenik. Kako boste lahko uporabljali storitev, smo predstavili v demo različici. Vabljeni k ogledu!

Naročilo za storitev nam posredujte na e-naslov: prodaja@sist.si. V najkrajšem možnem času vam bomo pripravili predračun.