Konferenca evropskega združenja za mikro, majhna in srednja podjetja SBS, tokrat virtualno!

Vabimo vas k udeležbi na konferenci evropskega združenja za mikro, majhna in srednja podjetja SBS z naslovom »Kako lahko standardi podpirajo MSP pri izkoriščanju podatkovne ekonomije", ki bo potekala virtualno 29. septembra 2020 od 13.30 do 16.15.

Gradnja podatkovnega gospodarstva je velikega pomena za doseganje razmer, primernih za digitalno dobo, ki je ena od glavnih prednostnih nalog Evropske komisije. Dostop in izmenjava podatkov ponujata velik potencial pri ustvarjanju inovativnih izdelkov in storitev. V tem okviru ima standardizacija ključno vlogo kot orodje za premagovanje tržnih ovir.

Letošnja letna konferenca se bo osredotočila na priložnosti in izzive v nastajajočem podatkovnem gospodarstvu. Pridružite se spletni razpravi, kako lahko standardi pomagajo odstraniti ovire, ki majhnim podjetjem preprečujejo, da bi izkoristila ves potencial podatkovnega gospodarstva.

Konferenca bo potekala v angleščini in bo tolmačena v francoščino, nemščino in italijanščino.

Program in registracija sta na spletni povezavi SBS Conference  "How can standards support SMEs to benefit from the data economy?"