Priročnik ISO 9001:2015: Razumevanje in izvajanje novih zahtev

Ta priročnik celovito predstavlja novo izdajo standarda ISO 9001:2015, osrednjega standarda o sistemu vodenja kakovosti, izčrpno pojasnjuje njegove novosti in prikazuje, kako bi jih lahko najbolje izvajali v praksi. Ta praktična knjiga vam ne bo samo olajšala prilagoditi vaš sistem kakovosti vodenja zahtevam nove izdaje standarda, temveč imate pri roki tudi strokovno delo, ki vam bo pomagalo izboljšati vaše procese ter tudi povečati osredotočenost na odjemalce in zadovoljstvo zaposlenih. Tako boste trajnostno izboljšali učinkovitost vašega podjetja in se tudi pripravili na naslednje certificiranje.

Priročnik (v izvirniku Praxisbuch ISO 9001:2015) je izdala skupina avtorjev pod vodstvom dr. Anni Koubek. Knjiga je v Avstriji in Nemčiji doživela velik uspeh. Multidisciplinarna ekipa avtorjev ima veliko izkušenj pri obvladovanju kakovosti in pri praktičnih primerih uvedbe zahtev standarda ISO 9001:2015 v skladu z dosedanjimi izdajami. Prepričani smo, da so na izkušnjah dosedanjega dela strokovno obdelali celotno problematiko kakovosti in na primeren način prikazali najboljše rešitve, ki jih na podlagi zahtev ISO 9001:2015 lahko vpeljemo v prakso.

Vsebine knjige ne smemo razumeti kot kakršnokoli obvezo in pristopiti k uvedbi zahtev novega standarda na način »kopiraj/prilepi« in brez premisleka uvajati predloge iz knjige. Je pa dobra podlaga, ki jo lahko vsi zainteresirani nadgradijo oziroma jim pomaga pri razmišljanju in iskanju lastnih rešitev.

Priročnik je prevod iz nemškega jezika (Anni Koubek (ur.), Praxisbuch ISO 9001:2015: Die neuen Anforderungen verstehen und umsetzen, München 2015).

Cena je 39 EUR z DDV + poštnina. Za člane SZKO velja 25 % popusta, kar pomeni 29 EUR z DDV + poštnina. Naročite jo po e-pošti: prodaja@sist.si.